050-317 67 70 info@kendersbouw.nl

Onze diensten

Kenders Bouw is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en het herstellen van bevingsschade. Voor particulier en bedrijfsleven.

Wij zetten uw bouwplannen om in haalbare en betaalbare producten. Daarbij adviseren wij u van begin tot eind. Samen met u bepalen we de inhoud van het project, zoeken we de beste bouwkundige oplossingen en maken we de materiaalkeuze. Met een efficiënt ontwerp, scherpe calculatie en een complete bouwbegeleiding staat onze prijs-kwaliteitverhouding als een huis!

Woningbouw

Kenders Bouw biedt u een totaalpakket bij de bouw van uw nieuwe woning. Van het ontwerpen of uitwerken van uw schets tot het bouwen. Ons advies is objectief en vakkundig. Wij hebben jarenlange ervaring in tal van sectoren. Daardoor herkennen we wat u wilt en u beweegt.

Lees meer 

Agarisch

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van ligboxenstallen, jongveestallen, aardappelbewaarplaatsen, loodsen en werktuigbergingen. Van heipaal en mestkelder tot het inbouwen van een melkrobot of koelplaats. Via Agro Stalinrichting kunt u ook bij ons terecht voor de complete inrichting van uw stal.

Lees meer

Verbouw, renovatie & onderhoud

Heeft u verbouw plannen?  Wilt u uw pand in authentieke stijl terugbrengen? Heeft u stormschade? Kenders Bouw denkt graag met u mee. Ook periodiek en seriematig onderhoud is bij ons in vertrouwde handen.

Lees meer 

Utiliteitsbouw

Voor bedrijfsmatig onroerend goed van ontwerp tot en met realisatie bent u bij Kenders Bouw aan het juiste adres. Wij bouwen, renoveren en onderhouden ook seriematig!

Lees meer 

Aardbevingsschade

Kenders Bouw heeft veel ervaring als het gaat om het herstellen van bevingsschade aan woningen en bedrijfspanden in de provincie Groningen.

Lees meer 

Stalinrichting

Via Agro Stalinrichting kunt u ook bij ons terecht voor de complete inrichting van uw stal. Daarnaast werken wij nauw samen met zusterorganisatie Man&Mach.

Lees meer 

Werkwijze

Vanaf het ontwerp tot en met de oplevering heeft u bij Kenders Bouw één vast aanspreekpunt. Dit komt de communicatie, de kwaliteit en het verloop van het bouwproces ten goede. Onze werkwijze kan u veel tijd en geld besparen.

Kenders Bouw biedt u eveneens de mogelijkheid om een onafhankelijk ontwerp of tekening voor u te maken zonder verdere bouwverplichtingen aan ons adres. We nodigen u dan ook van harte uit om uw wensen eens vrijblijvend met ons te bespreken!

Wij weten heel goed wat we kunnen en wat we bieden en garanderen u een strakke bouwplanning en tijdige oplevering. We bouwen voor u, maar kunnen ook samen met u bouwen. Uw wensen staan centraal.

Nieuwsgierig of we ook bij u in de buurt hebben gebouwd?

Onze meerwaarde: 

E

Wij verzorgen uw bouwaanvraag/-vergunning.

E

Ook voor onafhankelijk ontwerp of tekening zonder verdere bouwverplichtingen.

E

Wij hebben een eigen werkplaats die uitgerust is met de modernste machines en waar al uw (machinaal) timmerwerk, zoals kozijnen, kunnen worden gemaakt.

E

U kunt bij ons ook terecht voor al uw bouwmaterialen.

E

Uw bouw- en bestektekeningen worden door ons in eigen huis gemaakt, uitbesteed of door u als opdrachtgever aangeleverd.

E

Eén aanspreekpunt voor alle fasen: van bouwtekening tot oplevering.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen over Kenders Bouw of over onze producten of diensten?

Vul dan vrijblijvend het contactformulier in. We zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op

Contact informatie

Industrieweg 39

9781 AC Bedum