050-317 67 70 info@kendersbouw.nl

Agrarische bouw

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van ligboxenstallen, jongveestallen, aardappelbewaarplaatsen, loodsen en werktuigbergingen. 

Home » Diensten » Agrarisch

Thuis in de agrarische sector

Kenders Bouw is gespecialiseerd in het bouwen van ligboxenstallen, jongveestallen, aardappelbewaarplaatsen, loodsen en werktuigbergingen. Van heipaal en mestkelder tot het inbouwen van een melkrobot, koelplaats en stalinrichting. Samen met u bepalen we de bouwinhoud, zoeken we de beste bouwkundige oplossingen en maken we de materiaalkeuze.

Doelgericht bouwen

Met een efficiënt ontwerp, scherpe calculatie en een complete bouwbegeleiding bouwen wij een nagenoeg onderhoudsvrije schuur of stal voor u. Na opdracht garanderen wij een strakke bouwplanning en tijdige oplevering. Vanaf het ontwerp tot en met de oplevering heeft u bij Kenders Bouw één vast aanspreekpunt. Dit komt de communicatie, de kwaliteit en het verloop van het bouwproces ten goede. Keer op keer zien we dat deze werkwijze onze opdrachtgevers tijd en geld bespaart.

Breed pakket diensten

Kenders Bouw werkt in de agrarische sector nauw samen met zusterorganisatie Man&Mach. Dit betekent dat u naast nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie ook bij ons terecht kunt voor asbestsanering. Een ander specialisme is de vloertechniek, denk aan het opruwen van stalvloeren en roosters. Kijk voor meer informatie op: www.manenmach.nl.

Partner in stalinrichting

Ook voor de inrichting van uw stal kunt u bij ons terecht. Via Agro Stalinrichting adviseren, leveren én monteren wij duurzame oplossingen. Daarnaast kunt u zelf op ons advies of met behulp van onze medewerkers de stalinrichting monteren. Agro Stalinrichting is dealer van Spinder stalinrichting en voert het volledige assortiment. Kijk voor meer informatie op: www.agrostalinrichting.nl.

We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en vrijblijvend een plan te maken, klik hier voor het contactformulier of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen over Kenders Bouw of over onze producten of diensten?

Vul dan vrijblijvend het contactformulier in. We zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op

Contact informatie

Industrieweg 39

9781 AC Bedum