050-317 67 70 info@kendersbouw.nl

Renovatie en onderhoud

Eén telefoontje en wij nemen u alle zorg uit handen! 

 

Home » Diensten » Renovatie en onderhoud

Onderhoud van uw woning of bedrijfspand

 

U krijgt er vroeg of laat mee te maken, onderhoud van uw woning of bedrijfsgebouw. Zeker bij de wat oudere panden komt er meer bij kijken dan alleen een schilderbeurt. Denkt u aan het vervangen van (delen van) kozijnen. Hetzelfde geldt voor houten boeidelen en plafonds van goten en overstekken, of de houten gevelbekleding. Ook voor het vervangen van dakpannen of de complete dakconstructie bent u bij ons aan het juiste adres. Kenders Bouw heeft altijd de juiste vaklieden in huis.

 

Renovatie en restauratie

Naast regulier onderhoud pakt Kenders Bouw ook de grotere renovatie en restauratie klussen aan. Wilt u uw pand in authentieke stijl terugbrengen? Kenders Bouw renoveert en restaureert woningen, boerderijen en bedrijfspanden.

Voor bedrijven en instellingen doet Kenders Bouw het onderhoud aan in- en exterieur van winkels, loodsen en (agrarische) bedrijfsgebouwen. In het geval van calamiteiten of inbraak maar ook voor herinrichting of periodiek preventief onderhoud. Eén telefoontje en wij nemen alle zorg uit handen.

 

Seriematige verbouw, renovatie en onderhoud

Naast regulier onderhoud neemt Kenders Bouw ook grotere renovatieprojecten aan. Denk aan het seriematig vervangen van keukens, badkamers, plafondplaten, standleidingen, kozijnen en gevels. Door onze ervaring en vakkundige keten-partners zijn we zeer goed in staat deze projecten in een zo kort mogelijke tijd tegen een vast overeengekomen budget met minimale overlast voor de bewoners te realiseren. 

Eén telefoontje en wij nemen alle zorg uit handen. Een geruststellende gedachte, daar staan wij voor!

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen over Kenders Bouw of over onze producten of diensten?

Vul dan vrijblijvend het contactformulier in. We zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op

Contact informatie

Industrieweg 39

9781 AC Bedum