050-317 67 70 info@kendersbouw.nl

Woningbouw

Bouwplannen? Dan is Kenders Bouw uw perfecte partner: professioneel, vakkundig, ervaren, kritisch én praktisch.

Wat wij doen

Houtskeletbouw

Wij ontwerpen en bouwen uw nieuwe woning op maat en bevingsveilig. 

Nieuwbouw

Wij ontwerpen en bouwen uw droomhuis op maat!

Woningverbouw

Kenders Bouw denkt graag met u mee!

Home » Diensten » Woningbouw

Kenders Bouw biedt u een totaalpakket bij de bouw of verbouw van uw woning. Vanaf uw prille plannen of schetsen tot het bouwen van uw huis en het verzorgen van uw tuinaanleg en erfverharding. Kenders Bouw ontzorgt u als klant. Ons advies is objectief en vakkundig. Kenders Bouw heeft veel kennis van, en jarenlange ervaring in, de woningbouw. We hebben daardoor een groot inlevingsvermogen in wat u wilt en u beweegt. Wijzigingen van uw plannen tijdens de bouw zijn altijd bespreekbaar.

Nieuwbouwwoning laten bouwen?

Een eigen woning laten bouwen, geheel naar wens? Kenders Bouw bouwt uw droomhuis! Met een ontwerp en advies op maat voor uw situatie.

Wij houden van traditionele bouw maar er zijn verschillende bouwtechnieken mogelijk, bijvoorbeeld Houtskeletbouw of casco bouw. Wij zoeken in overleg met u uit welke bouwmethode het beste past bij het type, de stijl en indeling van uw droomhuis. Lees meer.

Uw bestaande woning laten verbouwen?

Kenders Bouw heeft ruime ervaring met het aanpassen of verbeteren van bestaande woningen en bedrijfsgebouwen. Of het nu gaat om het vervangen van kozijnen, het plaatsen van een dakvenster, een uitbouw of de bouw van een nieuwe garage. Met behoud van authentieke elementen of juist modern. Onze vakmensen klaren elke klus.

Kenders Bouw beschikt over een eigen werkplaats met machines voor al uw machinale timmerwerk. In alle situaties waarin u maatwerk in hout nodig heeft, vindt u in Kenders Bouw een vakkundig partner. U kunt de materialen zelf monteren, maar dit kunt u uiteraard ook door onze vakmensen laten doen. Lees meer.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen over Kenders Bouw of over onze producten of diensten?

Vul dan vrijblijvend het contactformulier in. We zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op

Contact informatie

Industrieweg 39

9781 AC Bedum