050-317 67 70 info@kendersbouw.nl

Allround bouwbedrijf

Klant centraal

Ervaren vakmensen

Kenders Bouw

Kenders Bouw is een allround bouwbedrijf gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en het herstellen van bevingsschade. Voor particulier en bedrijfsleven.

Bij Kenders Bouw staan u en uw bouwproject centraal. Ieder project, groot of klein, nemen wij even serieus. Persoonlijke aandacht en wederzijds vertrouwen zien wij als het fundament van een goede samenwerking. Toegankelijkheid is voor ons benaderbaar en bereikbaar zijn. Dit vertalen we in korte lijnen op de werkvloer. En net als u houden ook wij van duidelijke afspraken.

Wat wij doen

Woningbouw

Kenders Bouw biedt u een totaalpakket bij de bouw van uw nieuwe woning. 

Agrarisch

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van ligboxenstallen, jongveestallen, aardappelbewaarplaatsen, loodsen en werktuigbergingen.

Renovatie & onderhoud

Voor elke renovatie of onderhoudsklus bent u bij Kenders aan het juiste adres. 

Ons verhaal

Kenders Bouw is onderdeel van de Abiant Groep en is ontstaan vanuit de Coöperatie voor Agrarische Bedrijfsverzorging. Leden van de Coöperatie hadden behoefte aan personeel voor stallenbouw, stalinrichting en onderhoud. Aanvankelijk werden hiervoor agrarische bedrijfsverzorgers ingezet, maar vanwege wet- en regelgeving werd hiervoor in 2005 een aparte BV opgericht: AgroBouw Noord. In de navolgende jaren werd de organisatie verbreed, mede door de overname van Arends Bouw uit Bedum. Sindsdien wordt niet alleen meer voor agrarische ondernemers, maar ook voor andere opdrachtgevers gewerkt, zoals woningbouwcorporaties en particulieren. Daarnaast zet Kenders Bouw in op plan- en projectontwikkeling. Om het allround karakter te onderstrepen, is onze naam in 2014 veranderd in Kenders Bouw. 

Kenders Bouw staat voor:

  • Goed opgeleide, ervaren vakmensen.
  • Geen 7 tot 4 mentaliteit.
  • Extra zekerheid voor u als klant: we bezitten alle vereiste verzekeringen (inclusief een Constructie All-risk verzekering).
  • Betrouwbare kwaliteit voor een oerdegelijke prijs.
  • Traditionele bouw staat bij ons hoog in het vaandel, wij houden van een degelijke bouwmethode.

Kenders Bouw is aangesloten bij Stichting BouwGarant.

Bij Kenders Bouw staan u en uw bouwproject centraal

Kenders Bouw is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Voor particulier en bedrijfsleven.

Wij zetten uw bouwplannen om in haalbare en betaalbare producten. Daarbij adviseren wij u van begin tot eind. Samen met u bepalen we de inhoud van het project, zoeken we de beste bouwkundige oplossingen en maken we de materiaalkeuze. Met een efficiënt ontwerp, scherpe calculatie en een complete bouwbegeleiding staat onze prijs-kwaliteitverhouding als een huis!

Goed opgeleide,

ervaren vakmensen

Uw project is bij ons in goede handen. Een betrokken en gemotiveerd team van ervaren medewerkers staat voor u klaar om de voorbereiding en uitvoering van uw bouwproject te realiseren.

Vanaf het ontwerp tot en met de oplevering heeft u bij Kenders Bouw één vast aanspreekpunt. Dit komt de communicatie, de kwaliteit en het verloop van het bouwproces ten goede. Onze werkwijze kan u veel tijd en geld besparen.

Kenders Bouw biedt u eveneens de mogelijkheid om een onafhankelijk ontwerp of tekening voor u te maken zonder verdere bouwverplichtingen aan ons adres. We nodigen u dan ook van harte uit om uw wensen eens vrijblijvend met ons te bespreken!

Wij weten heel goed wat we kunnen en wat we bieden en garanderen u een strakke bouwplanning en tijdige oplevering. We bouwen voor u, maar kunnen ook samen met u bouwen. Uw wensen staan centraal.

Onze meerwaarde: 

E

Ook voor onafhankelijk ontwerp of tekening zonder verdere bouwverplichtingen.

E

Wij hebben een eigen werkplaats die uitgerust is met de modernste machines en waar al uw (machinaal) timmerwerk, zoals kozijnen, kunnen worden gemaakt.

E

U kunt bij ons ook terecht voor al uw bouwmaterialen.

E

Uw bouw- en bestektekeningen worden door ons in eigen huis gemaakt, uitbesteed of door u als opdrachtgever aangeleverd.

E

Eén aanspreekpunt voor alle fasen: van bouwtekening tot oplevering.

Blijf op de hoogte

Persbericht overname nieuwbouwactiviteiten

Hesco Bouw neemt nieuwbouwactiviteiten van Kenders Bouw over Hesco Bouw uit Stadskanaal neemt vanaf 1 januari 2020 de nieuwbouwactiviteiten en het nieuwbouwpersoneel van Kenders Bouw uit Bedum over. Door deze overname onderstreept Hesco Bouw haar...

read more

Persbericht overname agrarische bouwactiviteiten

Hollema Bouw neemt agrarische bouwactiviteiten van Kenders Bouw over Hollema Bouw B.V. uit Surhuisterveen neemt vanaf 1 januari 2020 de agrarische bouwactiviteiten en het agrarische bouwpersoneel van Kenders Bouw uit Bedum over. Door deze overname...

read more

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen over Kenders Bouw of over onze producten of diensten?

Vul dan vrijblijvend het contactformulier in. We zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op

Contact informatie

Industrieweg 39

9781 AC Bedum