050-317 67 70 info@kendersbouw.nl

Nieuwbouw aardappelbewaarplaats in Spijk

Offerte aanvragen
Home » Projecten » Nieuwbouw aardappelbewaarplaats in Spijk

Via een aanbesteding kregen wij deze aardappelbewaring in opdracht. De volledig geïsoleerde schuur is via een corridor verbonden aan de bestaande schuur. De schuur is voorzien van drie cellen waar plaats is voor aardappelbewaring in kisten. Eén cel is voorzien van vloerisolatie met een volledig koudebrug onderbroken schuifwand en fungeert als koelcel.

De drie cellen zijn voorzien van een drukwand met kleppensysteem waar door middel van een mechanisch luikensysteem en ventilatoren de luchtcirculatie gestuurd kan worden. De drie cellen zijn tevens voorzien van schuifwanden/deuren van 8 meter hoog en 6 meter breed om de ruimte zo efficiënt mogelijk te kunnen benutten.

In de schuur zijn ook voorzieningen getroffen voor een toekomstige vierde cel, die is bedoeld voor het “los” storten van aardappelen.

De schuur is voorzien van een lichtnok, zodat efficiënt kan worden omgegaan met daglicht. Aan de kopzijde van de schuur is tevens een kapschuur gerealiseerd waarbij de kisten op een natuurlijke wijze gedroogd kunnen worden.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen over Kenders Bouw of over onze producten of diensten?

Vul dan vrijblijvend het contactformulier in. We zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op

Contact informatie

Industrieweg 39

9781 AC Bedum